Wijgert is kliniek-smid bij Hofma & Van Gelder

Wijgert Gooijer en Jos Hofma in de kliniek (Copyright – Mara Boon)

Sinds 1 februari 2019 is Wijgert donderdagmiddag als kliniek-smid bij paardenkliniek Hofma en Van Gelder te Nijkerk aanwezig waar hij zijn expertise deelt met medewerkers van de kliniek en haar klanten. Hij ziet dit als een kans om zich verder te verdiepen in de wetenschappelijke onderbouwingen van gebruik en herstel door orthopedisch beslag en hoefgerelateerd onderzoek.

Paardenkliniek Hofma en Van Gelder is begonnen als adres voor diergeneeskundige zorg en dierfysiotherapie voor paarden, maar biedt vandaagdedag een breed scala aan diensten aan, waaronder aan/verkoopkeuringen van sportpaarden, diagnostiek (mbv. digitale rontgen/echografie/scopie), bedrijfsbegeleiding, Gynaecologische begeleiding merries en inseminaties en gebitsbehandelingen.

Afspraken met Wijgert bij de kliniek kunnen via de receptie van de paardenkliniek telefonisch worden ingeboekt (0342-464000).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *