30 mei 2017 wedstrijd Stoeterij Sterrehof

Op dinsdag 30 mei vindt op Stoeterij Sterrehof een voorselectie voor de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee plaats. Stoeterij Sterrehof organiseert dan vanwege het tienjarig jubileum voor het eerst een landelijke springwedstrijd op eigen terrein.

Programma

Ochtend:
landelijk springen klasse M
landelijk springen klasse Z & ZZ

Middag:
landelijk springen klasse L
landelijk spingen klasse B

(indeling programma onder voorbehoud)

De rubrieken in de klasse L,M en Z zijn tevens voorselecties voor de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee. Nadat alle inschrijvingen ontvangen zijn wordt het tijdschema bekendgemaakt. De stoeterij verwacht om 10.00 uur ‘s ochtends met de eerste rubriek te starten.

Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op www.sterrehof.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *